Apteekkikosmetiikka


Aco

Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Acon tuotteet ovat tehokkaita ja samalla hellävaraisia iholle. Acon ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Nämä tuotteet antavat iholle päivittäistä hoitoa ja auttavat samalla säilyttämään ihon vahvuuden, kimmoisuuden ja suojaavan vaikutuksen. Parhaan tehon saavuttamiseksi on tärkeää valita tuote, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi ja päivittäisiin rutiineihisi. Yhtä tärkeää on myös hemmotella itseään hyvän tuoksuisilla tuotteilla.Iho altistuu päivittäin sitä koetteleville sääolosuhteille, pakokaasuille ja muiden saasteiden aiheuttamalle rasitukselle, jotka kertyvät ihoon. Siksi puhdistus on tärkeä osa kauniin ihon salaisuutta. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme puhdistusta sekä illalla että aamulla. Valitse puhdistuaine ihotyypin mukaan.


Avene

Rauhoittava terveyslähdevesi

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen, jonka vaikutukset on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Pierre Fabre on omistanut terveyslähteen vuodesta 1975. Lähteen ympärillä toimii nykyaikainen hydroterapiakeskus, Avène-tuotteita valmistava tehdas sekä vesitutkimuskeskus. Avène-veden terveysvaikutuksista on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta.

Hellävaraiset tuotteet

Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, ihoongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Avènen hoitotuotteissa on sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita. Tuotteiden joukosta löytyy myös paljon valmisteita, jotka eivät sisällä parabeenijohdannaisia säilöntäaineita tai jopa tuotteita täysin ilman säilöntäaineita. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

Avène-hydroterapiakeskus

Hydroterapiakeskuksessa annetaan hoitoa erilaisiin ihosairauksiin. Siellä hoidetaan tehokkaasti mm. atopiaa ja psoriasista. Noin puolet potilaista on pieniä lapsia. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen pH on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Vesi – Tärkein raaka-aine

Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène- ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Avène-vesi johdetaan lähteestä suoraan tehtaaseen, jossa se pakataan välittömästi steriileissä olosuhteissa spraypulloon tai lisätään voidepohjiin. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on tuotteissa minimoitu, koska valmistuksessa noudatetaan lääketehtaan laatustandardeja. Kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.


Ducray

Tehokkaita hoitoratkaisuja päänahan ongelmatilanteisiin sekä päivittäiseen hyvinvointiin!

Ranskalaisen Pierre Fabren lääketehtaan tuotekehittelijät ja dermatologit ovat yhteistyössä kehittäneet tuotesarjan, jossa on laaja valikoima hiuspohjaa hoitavia tuotteita kaikkiin yleisimpiin päänahan ongelmatilanteisiin. Sarjasta löytyy tutkitusti tehokkaat ratkaisut niin eri syistä hilseilevälle päänahalle, hiustenlähtöön, kutisevalle päänahalle, kuin myös rasvoittuvalle tai kuivalle päänahalle. Sarjasta löydät myös ylläpitävät tuotteet hoitojaksojen välille ja koko perheelle sopivat päivittäistuotteet.

Hiuspohja saattaa oirehtia monista eri syistä johtuen, siksi on tärkeää, että hoidossa keskitytään kokonaisvaltaiseen hoitoon eikä vain poistamaan selkeämmin näkyvä ongelma. Tehokkaita hoitoratkaisuja kaikkiin päänahan ongelmatilanteisiin – avaimet parempaan (hius)päivään!


Favora

Herkän ihon hoitosarja sinulle

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus tai kiristävä tunne. Ihon herkkyyteen vaikuttavat mm. perinnölliset taipumukset, elintavat ja ilmastolliset tekijät. Aran ja helposti reagoivan ihon hoidossa on tärkeintä rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuotteet. Favora-sarjan kaikki 18 tuotetta ovat saaneet oikeuden käyttää Allergia-, iho- ja astmaliiton arvotettua Allergiatunnusta.

Allergiatunnus takaa luotettavuuden ja laadun.

Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Vain se, mitä ihosi tarvitsee.

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan. Kätevän pumppumekanismin ansiosta tuotetta ei tule tuhlailtua, vaan sitä saa kevyesti painamalla juuri haluamansa määrän.


Gaya

Ensimmäistä kertaa Suomessa 100% luonnollisista ainesosista Gayan hoitavat & vahvapigmenttiset Mineraalimeikit. Meillä muun muassa ennennäkemätön 4IN1 mineraalipuuteri, joka sisältää meikkivoiteen, puuterin, peitevoiteen ja aurinkosuojan. Ihana luonnollinen Puuteri - Cocktaili yhdessä purkissa. Sarjaan kuuluu myös huulipunat. Gaya Mineraalimeikit ovat kemikaali-, parabeeni ja tuoksuvapaita sekä rikastettuja luonnollisilla ainesosilla, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa. Gayalla on myös hypoallergiset  silveltimet meikkeihin.


La Roche-Posay

Muuttaa herkän ihon elämän

Yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti yhteistyössä toimiva La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on tutkimuslaitos, joka yhdistää poikkeuksellisia terveyshyötyjä sisältävän lähdeveden ja herkän ihon asiantuntijoiden kattavan osaamisen.

Tarpeita ymmärtämällä, ratkaisuja kehittämällä

Lääkehoidon täydennykseksi kehitettyjen ihonhoitotuotteiden tarkoituksena on auttaa ihotautilääkäreitä pienentämään annostuksia, parantamaan hoitomyöntyvyyttä ja jopa rajoittamaan joitakin lääkehoitojen aiheuttamia sivuvaikutuksia iholla.

Rauhoittava ja antioksidanttinen La Roche-Posay –lähdevesi : todellinen luonnon ihme

Sadeveden ja kalkkikiven kohtaamisesta syntyvä, ainutlaatuisen yhdistelmän mineraaleja ja hivenaineita sisältävä La Roche-Posay -lähdevesi on ihonhoitotuotteidemme keskeinen ainesosa. Huomattavan antioksidanttista hivenainetta, seleeniä, luonnostaan runsaasti sisältävä lähdevesi rauhoittaa ihoa ja lievittää ärsytystä välittömästi. Euroopan johtavasta vesiterapiakeskuksesta herkkään ja heikentyneeseen ihoonsa hoitoa hakevat 8000 vuosikävijää . Herkälle ja vaurioituneelle iholle lähdeveden intensiivisesti rauhoittavat ominaisuudet antavat suuren helpotuksen ekseemaan tai psoriasikseen.

La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on toteuttanut yhdeksän tieteellistä tutkimusta, joissa on tutkittu veden ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tästä luonnonihmeestä on paljastunut tutkimuksissa aivan uusia puolia. Niiden pohjalta tutkijat ovat esimerkiksi pystyneet kehittämään atooppisen ihon hoitoon vallankumouksellisen Aqua Posae Filiformis -aktiiviaineen, jota esiintyy La Roche-Posay -lähdevedessä ja jota käytetään Lipikar Baume AP+. Olemme myös vakuuttuneita siitä, ettei lähdevesi ole paljastanut meille vielä läheskään kaikkia salaisuuksiaan!


Louis Widmer

Sveitsiläinen dermokosmetiikkasarja herkälle iholle. Louis Widmer ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitellään heidän omissa laboratorioissa yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita puhtaan valmistapansa vuoksi. Näin tuotteiden laatu säilyy hyvänä ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteista on valittavina tuoksullinen ja hajusteeton vaihtoehto.

Louis Widmerin uniikit hajuvedet, iholle hellävaraiset tuoksut ilman tuoksuallergeeneja. Uudet tuoksut eivät sisällä 26 yleisesti herkistävää tuoksuallergeenia*.

*EU-määräyksen Annex III 1223/2009 ohjeistuksen mukaisesti.


Minus 417

Tuotteet, jotka perustuvat mineraaliyhdisteisiin maailman matalimmasta kohteesta 417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä. Tuotteet tasapainottavat ja kosteuttavat ihoa, elvyttävät ihosoluja sekä estävät ikääntymisen merkkejä. Kuolleenmeren ihonhoitosarja perustuu vitamiini- ja mineraaliyhdisteisiin, jotka tasapinottavat ja kosteuttavat ihoa, elvyttävät ihosoluja sekä estävät ikääntymisen merkkejä. Tämä yhdistelmä muodostuu A-,B-, C-, E- ja H- vitamiineista, sekä kymmenistä luonnonmineraaleista. Sopii erityisesti kuivan ja atooppisen sekä psoriaattisen ihon hoitoon. Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja mineraaliöljyttömiä.  Hajustettuja.


Vichy

Dermokosmeettista ihonhoitoa vuodesta 1931 lähtien

Mineraalipitoisen Vichy Thermal Spa -lähdeveden ihoa vahvistava voima

Vichyn lähdevesi saa alkunsa Auvergnen suojellun vulkaanisen alueen sydämessä Ranskassa. Tuhatvuotisella matkalla 4000 metrin syvyyteen Vichyn lähdeveteen kertyy viittätoista ihon kauneutta edistävää mineraalia.

Mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi on Vichyn ihonhoitotuotteiden tähtiainesosa. Tutustu sen voiman lähteeseen.

Dermokosmetiikan uranuurtaja

Tohtori Haller tutustui mineraalipitoiseen Vichy Thermal Spa -lähdeveteen, kun hänestä tuli Vichyn vesiterapiakeskuksen johtaja 1900-luvun alussa. Hän otti tämän harvinaislaatuisen veden hoitavat ominaisuudet ensimmäisenä käyttöön kosmetiikassa, ja loi näin Vichy -tuotemerkin.

Tohtori Haller oli myös uranuurtaja: lääketieteellisen taustansa ansiosta hän pystyi kehittämään uusia ihonhoitorutiineja ihotyyppien mukaan, tuomaan ensimmäisen seerumin apteekkiin myyntiin ja laatimaan myös kauneusoppaita naisille.


Eucerin

Vallankumouksellinen Eucerin-voide keksittiin yli 100 vuotta sitten, ja samalla luotiin perusta Beiersdorfin menestykselle. Nyt Eucerin on johtava lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkki kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita. Tuotteet täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti. Ihotautilääkärit ja apteekkihenkilökunta kaikkialla maailmassa luottavat Eucerin-tuotteisiin ja suosittelevat niitä asiakkailleen joka päivä. 

Tänä päivänä Eucerin-tuotesarja tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja kaikkiin ihon ongelmiin - ihon kuivuudesta aurinkoallergiaan ja ihon ikääntymisen aiheuttamiin ongelmiin. 


CeraVe

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia, rasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. 

Tuotteissa on tutkijoiden kehittävä mullistava Multi Vesicular Emulsion (MVE)-teknologia, jonka avulla iholle vapautuu vähitellen 24 tunnin ajan kosteuttavia ainesosia ja iho pysyy näin ollen pehmeänä koko päivän. 

CeraVen valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.