Kanta-asiakkuus

Meillä on jo 1400 kanta-asiakasta. Liity sinäkin!

Kanta-asiakkaaksi liittyminen kannattaa. Sen avulla saat henkilökohtaisia tarjouksia ja -etuja, sekä tietoa erilaisista tapahtumista. Kanta-asiakasjärjestelmän avulla voimme myös tiedottaa sinua erilaisissa lääkkeisiin ja korvauksiin liittyvissä asioissa.

Hyödynnä palvelumme täysin maksutta, ilman sitoumuksia.

Ähtärin apteekin kanta-asiakkaaksi liittymisen ehdot

Ähtärin apteekki ylläpitää kanta-asiakasrekisteriä, johon tallennetaan asiakkaan Kela-kortin tiedot (Reseptilääketoimituksissa ajantasaiset korvausoikeudet varmistetaan sähköisesti) ja asiakkaan yhteystiedot. Asiakkaan apteekkiostohistoria tallentuu apteekin lääketoimitustietokantaan 25 kuukauden ajalta.

Kanta-asiakasjärjestelmä on henkilötunnusperusteinen ja kanta-asiakkaaksi voi tunnistautua millä tahansa koko henkilötunnuksen sisältämällä kortilla (esim. ajo- henkilö-, kela-kortti).

Kanta-asiakasrekisteri on luottamuksellinen, ja Ähtärin apteekki käyttää sen tietoja:

  • kanta-asiakasetujen ja –tarjouksien myöntämisessä
  • asiakkaan lääkkeiden toimittamiseen liittyvissä tilanteissa
  • apteekin kanta-asiakasmarkkinoinnissa ja toiminnasta tiedottamisessa

Kanta-asiakastiedot poistetaan asiakasrekisteristä, mikäli asiakas purkaa kanta-asiakassopimuksen Ähtärin apteekin kanssa. Sopimuksen purku tulee pyytää kirjallisesti ja henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Apteekin on oma-aloitteisesti tai asiakkaan vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto. Ennen korjauksen tekoa asiakkaan henkilöllisyys varmistetaan, ja tarvittaessa tarkistetaan.

Tietosuojaseloste